Tolna Megyei Ügyvédi Kamara

Üzemanyagkártyák

MOL Gold és Silver Kártya Toggle-arrow

A havi 500 literes üzemanyag fogyasztást meghaladó vállalkozások részére fejlesztettük ki a MOL Gold és Silver Kártya konstrukciókat, amelyek használatával Önök még biztonságosabban, gazdaságosabban és kényelmesebben intézhetik cégük üzemanyag-vásárlásait.

A MOL Gold és Silver Kártyák előnyei

Legnagyobb magyarországi töltőállomás-hálózat és külföldi elfogadás
A MOL Magyarország legnagyobb kúthálózatával, kiváló minőségű üzemanyagokkal, szolgáltatásokkal és shoptermékek széles választékával várja vásárlóit. Bármerre járnak az országban, 30-40 km-es körzeten belül biztosan találnak MOL-töltőállomást.
A kényelmes vásárlásról a határon túl sem kell lemondaniuk, mivel a MOL Gold Kártyát Európa egyre több országában – Magyarországon kívül Romániában, Szlovéniában, Szerbiában a MOL, Szlovákiában a Slovnaft, Csehországban a Slovnaft és a Pap Oil, Horvátországban a Tifon és az INA teljes hálózatában, Ausztriában a MOL és a Roth kiemelt kútjain, valamint Bosznia-Hercegovinában az EnergoPetrol hálózatában, továbbá Olaszországban az API/IP hálózatában – már több mint 3600 töltőállomáson fogadják el fizetőeszközként, a magyarországitól eltérő feltételek mellett.
A részleteket a MOL honlapján találja.